Particulieren

 

Aangifte inkomstenbelasting; voor sommigen een fluitje van een cent. Voor andere mensen is het echter een jaarlijks terugkerende ergernis.

Heeft u de administratie thuis helemaal op orde dan kan de aangifte inderdaad prima door uzelf worden gedaan. Als u minder zeker van uw zaak bent, dan kunnen wij de complete aangifte inkomstenbelasting voor u verzorgen. Zo bent u er zeker van dat u het juiste bedrag betaalt aan de belastingdienst en voorkomt u onprettige ‘verrassingen’ achteraf. Bovendien zijn wij op de hoogte van alle  regelingen die er zijn om de aangifte zo compleet maar ook zo gunstig mogelijk voor u in te vullen.

In sommige gevallen is het zeker aan te raden om een deskundige mee te laten kijken. Na ingrijpende wijzigingen in uw privésituatie kunnen er zaken anders zijn dan bij een standaard aangifte. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan de koop of verkoop van een huis, een huwelijk, een echtscheiding,  het overlijden van een partner, een erfenis of schenking. Dat zijn allemaal situaties die naast de persoonlijke gevolgen ook financiële en fiscale gevolgen hebben en waar dus extra aandacht aan besteed moet worden bij de aangifte inkomstenbelasting.

Is uw administratie een rommel, begrijpt u niets van de papieren die u van belastingdienst ontvangt? Wij kunnen u ook helpen bij het opzetten van een degelijke basisadministratie zodat u zelf beter overzicht houdt over uw financiële situatie en de aangifte inkomstenbelasting geen probleem meer hoeft te zijn.

Bent u het niet eens met een voorlopige aanslag inkomstenbelasting of Zorgverzekeringswet die u hebt ontvangen? Wij kunnen u helpen bij het maken van bezwaar bij de Belastingdienst.

Heeft u vragen of kunnen wij u helpen met uw privé administratie? Neem gerust contact met ons op.